22 / 05 / 2024

Norm Mimarlık Nedim Erdal Özyurt

Norm Mimarlık Nedim Erdal Özyurt

Nedim Erdal Özyurt, Norm Mimarlık firmasının ortaklarındandır. Mimar Nedim Erdal Özyurt, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Peki Nedim Erdal Özyurt kimdir? İşte biyografisi...

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Figen Çiloğlu tarafından kuruldu.

Ikra Mimarlık Hizmetleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ikra Mimarlık Hizmetleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Sert ve Nedim Doğdu ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Pendik, Esenler Mahallesi'nde kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Nedim Erdal Özyurt kimdir?

Nedim Erdal Özyurt, Norm Mimarlık firmasının ortaklarındandır. Mimar Nedim Erdal Özyurt, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Peki Nedim Erdal Özyurt kimdir? İşte biyografisi...

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Norm Mimarlık Nedim Erdal Özyurt Haberi

Norm Mimarlık Nedim Erdal Özyurt

Nedim Erdal Özyurt kimdir?



Nedim Erdal Özyurt, 1953 yılında Arhavi'de doğdu. 1978 yılında DGSA Yüksek Mimarlık Bölümü'nü bitirdi ve aynı kurumda asistan olarak çalışmaya başladı. 1991 – 1998 yılları arasında Haydar Karabey ile birlikte kurduğu Limited Mimarlık ‘ta serbest mimarlık çalışmaları yaptı. 


Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmakta ve mimari tasarım çalışmalarını sürdürmektedir.


Yüksek Mimar Nedim Erdal Özyurt, 1983-1991 yılları arasında Ata İnşaat A.Ş.'de Genel Koordinatör olarak çalıştıktan sonra 1991-1998 yılları arasında Limited Mimarlık Bürosu'nda; 1998-2004 yılları arasında Özyurt Mimarlık Bürosu'nda ve son olarak 2004 yılında Morm Mimarlık firmasına ortak oldu.


Özyurt, 1979 - 1989 arasında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde, 1998 ve 2003 arasında Anadolu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde ve 2003 ile 2004 yılları arasında Yıldız Teknik...