02 / 05 / 2024

Norm Solutıons Gayrimenkul adres

Norm Solutıons Gayrimenkul adres

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Ilya Gulyaev tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Jalılzadeh tarafından kuruldu.

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş kuruldu!

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirtaş, Tahsin Tekin ve Sezai Arabacı ortaklığında kuruldu. 

Norm Solutıons Gayrimenkul adres Haberi

Norm Solutıons Gayrimenkul adres

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut, yok, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2) Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo kalebodur, parke,mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izalasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan, açılır kapanır kapı pencere, ve...