30 / 04 / 2024

Northland Ankara teslim

Northland Ankara teslim

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Northland Ankara KASKAD sistemi!

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Cubes Ankara teslim bilgisi!

Cubes Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar bölgesinde yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cubes Ankara teslim!

2 blok şeklinde yükselen  Cubes Ankara  projesi 420 konuttan meydana geliyor. Konut, ofis  ve dükkanlardan meydana gelen Cubes Ankara projesinde peşin ödemelerde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. 

Northland Ankara 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor!

Ankara Ovacık'ta yükselen Northland Ankara projesi 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor. Projede konutlar kadar iş yerleri de dikkat çekiyor. 

Northland Ankara fiyat listesi!

Lansmana özel peşinde yüzde 7 indirim sağlanan Northland Ankara projesi İntegra Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Northland Ankara fiyat listesi 490 bin TL'den başlıyor.

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Akay Neris Ankara teslim tarihi!

Akay Neris projesi Ankara Yaşamkent'te yükseliyor. 4+1'den 6+1 dubleks dairelere kadar konut seçenekleri bulunan projede toplam 75 daireye yer veriliyor...

Kocalar Başka Ankara teslim tarihi!

Kocalar Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Başka Ankara projesi 525 adet daire ve 25 villadan meydana geliyor. Kocalar Başka Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi!

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gökyüzü Bahçeleri projesinde 175 konut yer alıyor...

Northland Ankara teslim Haberi

Northland Ankara teslim

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep tarafından Ankara'da hayata geçirilen Northland Ankara projesinden ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuluyor. Proje kapsamında bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit imkanı sağlanıyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ovacık'ta yükselen projede esnek ödeme planı stratejisi devreye girdi. Northland Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, yeni kampanyayla ilgili konuştu. Uslu, kampanyalarla tüketicilere her zaman kazandırdıklarını söyledi.

Toplam 313 konut ve 21 cadde dükkânından oluşan projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Uslu, “Northland Ankara'nın içerisinde sadece konut değil, müşterilerimize yaşam alanı sunuyoruz. Projenin içerisinde aklınıza gelebilecek bütün sosyal donatılar mevcuttur. Yüzme havuzu, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanlar, kreş, açık ve kapalı spor alanları ile aynı zamanda her aile için 3 meyve ağacından oluşan hobi bahçesi sunuyoruz. 35 dönüm...