06 / 05 / 2024

Nour Algaad İnşaat Kimin  

Nour Algaad İnşaat Kimin  

Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Eyad sıbaı tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te A.NOUR EDDIN    ALSBEIH ALMAHAMEED tarafından kuruldu.

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kneifati ve Nasser Chamia ortaklığında kuruldu.

Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Eyad sıbaı tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nour Alkhaır Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nour Alkhaır Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Saray W N Y Alnesef, Wael N Y Alnesef, Nesef WN Y Alnesef imzasıyla kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Nour Algaad İnşaat Kimin   Haberi

Nour Algaad İnşaat Kimin  

Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mohamad Eyad sıbaı tarafından kuruldu. 

Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.....


Nour Algaad İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Molla Gürani Mah.Oğuzhan Cad. Oğuzhan Apt.No.19/3...