24 / 07 / 2024

Nour Gayrimenkul

Nour Gayrimenkul

Nour Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdesselam Bengaıed, Saıd Bengaıed, Mohammed Betar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Alnakşibendi Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnakşibendi Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Alezzı Alnakshbandı ve Nour Alezzı Alnakshbandı tarafından kuruldu.

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Başakşehir’de 24 milyon TL sermaye bedeli ile Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kneifati ve Nasser Chamia ortaklığında kuruldu.

Alsamaha Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alsamaha Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Saıed Nour Husseın ve Abdulkadarı Said ortaklığında kuruldu.

Alghabra Oto Kiralama Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alghabra Oto Kiralama Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmoud Alghabra ve Mohamad Nour Alkhoja ortaklığında 200 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta kuruldu.

Nour Gayrimenkul Haberi

Nour Gayrimenkul

Nour Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdesselam Bengaıed, Saıd Bengaıed, Mohammed Betar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu. 


Nour Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -Her türlü gıda maddelerinin...