08 / 05 / 2024

Nova Mühendislik yeni duvar sistemi

Nova Mühendislik yeni duvar sistemi

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Burak Duran Muhammet Yeler tarafından  kuruldu.

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Deniz Yumuk tarafından kuruldu.

Yeni Ufuklar Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aşkım Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Yeni tarafından kuruldu.

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çinal, Hasan Sağır, Şahin Umur ve Ufuk Ateş ortaklığında kuruldu. 

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi!

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi 375 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Nova Mühendislik yeni duvar sistemi Haberi

Nova Mühendislik yeni duvar sistemi

Nova Mühendislik tarafından geliştirilmiş, Türkiye patentleri alınmış, yurt dışı patent başvuruları yapılmış olan Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.


Günümüzde konutlarda ve ofislerde çok temel bir sorun var ve bu yeni duvar sistemi bu sorunu çok başarılı bir şekilde çözüyor.


Günümüzde konutlar standart ölçülerde yapılıyor, evi kullanacak kişilerin kendi ihtiyaçlarına göre mutfak ve odaların büyüklüklerini değiştirme şansı yok. Örneğin çocuksuz bir aileye çocuk odası gereksiz kalıyor, çok çocuklu aile ise aynı çocuk odasını küçük buluyor, mutfağın büyüklüğü çoğu zaman evin hanımının hayalindeki gibi olmuyor ya büyük ya küçük ama hiçbir zaman hayalindeki gibi değil... Sonuç olarak oda alanları sabit ve insanlar buna uymak zorunda.


Bu durum konutun satışını zorlaştırıyor, konutu veya ofisi alan kişiler onu ihtiyaçlarına göre kullanamıyor.


Nova Mühendislik şirketi, Moving...