20 / 05 / 2024

Nova Projelendirme İnşaat nerede

Nova Projelendirme İnşaat nerede

Nova Projelendirme İnşaat Anonim Şirketi, Kutlu Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı, Utku Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Fevzi Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Yujıa Chen tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Nova Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Vedat Kandaz tarafından kuruldu.

Nova Projelendirme İnşaat nerede Haberi

Nova Projelendirme İnşaat nerede

Nova Projelendirme İnşaat Anonim Şirketi, Kutlu Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı, Utku Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Fevzi Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu. 


Nova Projelendirme İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, Kentsel  dönüşüm projeleri kapsamında sözleşmeler imzalayarak inşaatlar yapmak 2-Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya...