22 / 05 / 2024

Nova Ventus Bayraklı teslim tarihi

Nova Ventus Bayraklı teslim tarihi

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor!

2 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i, Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 88 metrekareden başlıyor. İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor.

Novus Ventus projesi Bayraklı'da geleceğin ofisini yükseltecek!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle yapımına başlanan "Novus Ventus" projesi Bayraklı'nın kalbinde geleceğin ofislerini yükseltecek.

İzmir Novus Ventus teslimleri 2017'de

Novus Ventus projesi İzmir Körfez’e 350 metre, Aliağa-Menderes metro istasyonu’na 450 metre mesafede yer alıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projede ofis alanları 88 metrekare ve 650 metrekare arasında değişiyor.

Yalova Altınova Hersek imar planı değişikliğine 1 itiraz geldi!

27 Mart - 24 Nisan 2014 tarihlerinde askıya çıkarılan Yalova Altınova Hersek Tersane ve İskele Amaçlı İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı için 1 itiraz geldi. Askı tutanakları ve itiraz dilekçesi tekrar incelenmek üzere bakanlığa gönderildi...

İzmir’deki mavi bayraklı plaj sayısı 10 yılda yüzde 90 arttı!

2005 yılında 23 olan İzmir’deki “mavi bayraklı” plaj sayısı, 2014 yılında yüzde 90 artışla 43’e yükseldi. Bu artışta en büyük rolü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sahil bölgelerinde hayata geçirdiği Avrupa standartlarındaki arıtma tesisleri oynadı.

Besa Nova projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat A.Ş., Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 22'ye çıktı!

TURÇEV, 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip 'Mavi Bayrak' ödülüne hak kazanan plaj ve marinalar açıkladı. Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısının 14 artarak 397’ye, 21 olan marina sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

Bayraklı'nın ikinci sosyal marketi hizmete açıldı!

Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Novus Ventus! City Of Sunset projesinin adı değişti!

240 adet ofisin yer aldığı Novus Ventus projesi Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projenin 30 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Ala Portreler sergisi 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da!

Usta olabilmek için gereken 3 kavram; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan "Âlâ Portreler" sergisi; 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

Hakan Tütüncü: Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Hüseyin Aslan: Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz!

Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı'yı birlikte kurup, markalaştırmak için gençlerin oylarına talibim. Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz dedi...

Nova Ventus Bayraklı teslim tarihi Haberi

Nova Ventus Bayraklı teslim tarihi


Nova Ventus projesi İzmir Bayraklı'da Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Bayraklı Nova Ventus projesi yaklaşık 8 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Nova Ventus Bayraklı projesinde ofisler deniz manzarasını görüyor. İki kule olarak planlanan Bayraklı Nova Ventus projesi 32 katlı ve 33 katlı olarak tasarlandı.



Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!


Bayraklı Nova Ventus projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 dolardan başlıyor. Nova Ventus Bayraklı'da teslimlerin Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.


Nova Ventus Bayraklı projesi 240 adet ofis ve 14 ticari üniteden meydana geliyor. Bayraklı Nova Ventus'ta ofis alanları 88 metrekare ile 700 metrekare arasında değişiyor.




Adres : Adalet Mah. İslam Kerimov Cad. Bayraklı/İzmir



Tel : 0532 677 17 94

Web : http://www.novusventus.com/

Gülcihan...