29 / 07 / 2024

Novada Tokat nerede

Novada Tokat nerede

Bugüne kadar Türkiye’ de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’ nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura çekilişi nerede?

Toplam 332 tane dairenin kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Tokat Zile 2. Etap kura çekimi 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Peki Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede?

TOKİ Tokat Zile Konutları 7 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede yapılacak?

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede toplam 332 konut kurayla satışa sunuluyor. Peki Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM’ de açan Toyzz Shop, Tokat’lı çocuklar ve aileler için oyuncağın yeni adresi olacak.

Bimeks 127. şubesini Tokat Novada AVM'de açtı!

Bimeks, 2013 yılında yaptığı yeni mağaza açılışlarına bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Tokat'taki mağazasını da Novada AVM'de açtı...

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Novada Tokat 30 Nisan’da açılıyor!

Bugüne kadar Türkiye’ de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’ nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

Novada Tokat AVM açılış için gün sayıyor!

Tokat’ ta eski sebze halinin yerine yapılan 60 milyon euroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi bin 500 kişiye istihdam olanağı sağlayacak...

Turkmall Novada Tokat ile 22. alışveriş merkezini açıyor!

Turkmall, 21 yılda gerçekleştirdiği 5 milyar Avro’luk AVM yatırımının 2 milyar Avro’sunu Anadolu’ya yaptı. Tokat’ta temeli atılan Novada Tokat 17.750 metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. Yatırım değeri ise  60 milyon Avro...

Turkmall, Tokat Novada ile AVM sayısını 22'ye çıkaracak!

Turkmall, Tokat'a açacağı Novada AVM ile toplam AVM sayısını 22'ye çıkaracak...

Onaltı Dokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir

2012 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Onaltı Dokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir Astay Gayrimenkul imzalı Onaltı Dokuz İstanbul'da fiyatlar 772 bin TL'den başlıyor

Doğa Feriloft Evleri nerede, nasıl gidilir

Doğa Gayrimenkul projesi olan ve 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan Doğa Feriloft Evleri nerede, nasıl gidilir Feriloft A1, A2, B, C ve D olmak üzere toplam 5 bloktan meydana geliyor

Novada Tokat nerede Haberi

Novada Tokat nerede

60 milyon Avroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi 17.750 metrekare alan üzerine kuruldu.  2.500 metrekarelik hipermarket, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı yaklaşık 20.000 metrekarelik perakende mağazaları, 1.600 metrekarelik sinema alanı, 1.400 metrekarelik eğlence ve 2.500 metrekarelik yeme içme alanından oluşan Novada Tokat yılda 5 milyon ziyaretçi çekmeyi hedefliyor.

Zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bir arada olacağı restoran ve kafeleri ile de dikkat çeken Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi; bir tarafında Yeşilırmak ve diğer tarafında Tokat Kalesi manzaralı terasları ile Tokat’ın yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Türkiye’de 25 ilde bulunan Cinemaximum sinemaları, 1.600 metrekarelik sinema alanıyla Novada Tokat’ta da hizmet veriyor.

Sanatla iç içe bir AVM

Turkmall’un bütün projelerinde olduğu gibi Novada...