05 / 05 / 2024

Novi Pazar teslim tarihi

Novi Pazar teslim tarihi

Gaziosmanpaşa Novi Pazar ev fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Novi Bazaar projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Novi Bazaar fiyat!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Novi Bazaar projesinde daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki evini 2.4 milyona yeniliyor!

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Novi Bazaar ne zaman teslim?

Toplam 153 daire ve 22 ticari üniteden meydana gelen Novi Bazaar projesi Novi Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Novi Bazaar ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Novi Bazaar Evleri'nde daire fiyatları 318 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa Novi Pazar ev fiyatları!

Gaziosmanpaşa Novi Pazar ev fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Novi Bazaar projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Novi Pazar fiyat!

4 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Novi Bazaar projesi 10 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 22 mağaza ve 153 adet daireden meydana geliyor. İşte Novi Pazar fiyat...

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor!

Novi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Novi Pazar projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden meydana geliyor. Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Ünye yeni pazar alanında sona gelindi!

Ünye’nin en önemli sorunlarından biri olarak bilinen Pazar alanı ile ilgili olarak yeni planlanan Pazar alanını inşasında sona yaklaşıldı. Çatı kaplamalarına geçilen inşaat çalışmalarının Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında teslim edilmesi planlanıyor.

Pendik Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesinin katkılarıyla Sırbistan’ın Novi Pazar şehrinde yaptırılan ve geleneksel Türk mimarisine uygun inşa edilen “Novi Pazar Tasavvuf Kültürünü Yaşatma Merkezi” törenle açıldı.

Osmanlı Halk Pazarı'nda 253 dükkânın anahtar teslimi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve ATO’nun işbirliğiyle şubat ayında temeli atılan ve rekor bir hızla tamamlanan Osmanlı Halk Pazarı’ndaki 253 dükkânın anahtarları sahiplerine teslim edildi.

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Osmanlı Pazarı'nda inşaat çalışmaları Mart'ın sonuna tamamlanacak!

Yanarak küle dönen Osmanlı Pazarı'nı yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi ve ATO 15 Nisan olan teslim tarihini bu ay sonuna çekerek esnafa 'müjde' vermek istiyor

Novi Pazar teslim tarihi Haberi

Novi Pazar teslim tarihi

Novi Bazaar 2019 Nisan ayı güncel fiyat listesi için tıklayınız!

Novi Bazaar projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da Novi Yapı tarafından inşa ediliyor. Novi Bazaar projesi 153 daire ve 22 mağazadan meydana geliyor.

Novi Bazaar projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daire seçenekleri sunuluyor. Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde fiyatlar 318 bin TL ile 836 bin TL arasında değişiyor.

4 bin metrekare alanda hayata geçirilen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde 4 katlı kapalı otopark, 3 katlı AVM alanı bulunuyor. Novi Bazaar projesi 10 katlı tek blok olarak tasarlandı.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde teslimler Aralık 2018 yılında gerçekleştiriliyor. Novi Bazaar'da yüzde 1 peşinatla vade farksız taksitli ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde Fin hamamı, Türk hamamı, spa, sauna, fitness center, otopark gibi sosyal...