15 / 05 / 2024

Novotel and Ibis Hotel Kayseri nerede

Novotel and Ibis Hotel Kayseri nerede

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, bölgede 'Yeşil Hotel' belgesi alan ilk otel oldu.Otel elektrik, su ve enerji kullanımında tasarruf sağlayarak değerlendirmede önemli bir kriteri gerçekleştirdi.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Akfen GYO 2 ildeki 5 otelin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Zeytinburnu Novotel, Zeytinburnu Ibis, Tuzla Ibis, Kayseri Ibis, Kayseri Novotel'e ilişkin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Novotel Gaziantep ve Kayseri'nin değerlemesi yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

Novotel and Ibis Hotel Kayseri nerede Haberi

Novotel and Ibis Hotel Kayseri nerede

Yurt içi ve yurt dışında geleneksel Accor misafirperverliğiyle dünyayı ağırlayan Accor Oteller zincirinin Kayseri otelleri Novotel&Ibis Hotel aldığı Yeşil Hotel belgesinin gururunu yaşıyor. 

Gerekli modernizasyonları gerçekleştirerek uygun koşulları sağlayan Novotel&Ibis Hotel Kayseri; 

Novotel&Ibis Hotel Kayseri, bu süreçte; zararlı ve atık maddelerin çevreye verdiği zararların azaltılması yönündeki gayretleri, enerji verimliliğinin artırılması, tesisin çevreye uyumu ve duyarlılık konularında çalışanlarını bilgilendirerek, eğitim çalışmalarını başarıyla yürüttü. 

Yapmış olduğu bu çalışmalar sonucunda Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi almaya layık görülen Novotel&Ibis Hotel Kayseri, bölgede Yeşil Hotel Belgesi alan ilk otel olma ayrıcalığını elde etti. 


Deniz Postası...