05 / 05 / 2024

Novus Ventus katal inşaat

Novus Ventus katal inşaat

2 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i, Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 88 metrekareden başlıyor. İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Tarım Kredi'de dev indirim start aldı! Filesini alan markete koşacak! Çay 39 TL'ye düştü! 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 16 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda birçok ürün yer alırken indirimli fiyatları dikkat çekti. İşte Tarım Kredi katalığu 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

İnterka İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnterka İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500  bin TL sermaye bedeli  Birol Katal tarafından kuruldu.

Pusula Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Katal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Öztürk tarafından kuruldu.

Novus Mimarlık Ve Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Mimarlık Ve Uygulama Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Erken tarafından kuruldu.

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Katal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Portmarin projesinde anahtar teslimleri 2019'da!

Katal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem, dövizdeki dalgalanmaların düşüşe girmesiyle birlikte gayrimenkul sektörüne yeniden talep olacağını dile getirdi. 

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Novus Ventus katal inşaat Haberi

Novus Ventus katal inşaat

33 ve 32 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Katal İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 209 adet ofisten meydana geliyor.


İzmir İl'i, Bayraklı İlçe'sinde hayata geçirilen proje konuma göre Manas Bulvarı'na yakın yerde, Adliye'nin hemen karşısında inşa ediliyor. Projede ofisler isteğe bağlı 2 veya 3 bölüm olarak bölmelere ayrılabiliyor.


1. kulenin ticari ünitelerin alanlarının 150 ile 200 metrekare arasında değiştiği projede 2. kulenin alanları 88 ile 100 metrekare arasında değişiyor.


İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor. Projede 1. kule teslimleri Mayıs ayı 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Tel: 0532 677 17 94

Web: http://www.katalinsaat.com/

Tülay...