01 / 05 / 2024

Now Bomonti Residence satılık

Now Bomonti Residence satılık

İstanbul Avrupa yakası Şişli 'de yükselen Now Bomonti Residence' ta metrekare birim fiyatı 3 bin 700 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

The House Residence Bomonti satılık!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. The House Residence Bomonti satılık daire fiyatları 230 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Queen Central Park Residence Bomonti!

Queen Central Park Residence Bomonti'de fiyatlar 894 bin 755 TL'den başlıyor. Queen Central Park Residence Bomonti projesinde daire teslimleri 2018 yılı Mayıs ayında yapılıyor...

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

House Residence Bomonti'de satışlar devam ediyor!

YENİGÜN İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti'de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Now Bomonti Residence satılık Haberi

Now Bomonti Residence satılık

Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Now Bomonti Residence 15 katlı tek blok şeklinde İstabul Avrupa yakası Şişli'de yükseliyor.


Now Bomonti Residence projesinde 105 adet ofis ve 105 adet konut yer alıyor. Now Bomonti'de yer alan konutların alan büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2015 yılının sonunda konut teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan Now Bomonti Residence'da fiyatlar 3 bin 700 dolardan başlangıç gösteriyor. 



Now Bomonti projesinin sosyal imkanları arasında  kat bahçeleri,  gurme dükkanları, pethouse, sinema salonu, prova-kayıt odası, kafeler, spor salonu, barbekü terası mevcut.



Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 

Belemir...