30 / 04 / 2024

nşehir esenyurt ne zaman teslim

nşehir esenyurt ne zaman teslim

NŞehir Esenyurt Konutları, Özyurtlar İnşaat imzası ile yükseliyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunan projede konutların yanı sıra 136 adet ticari birim de yer alıyor...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Alsancak'taki elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Sahabiye düşük katlarla gün yüzüne çıkacak!

Şehir Tiyatrosu binası ile çevresindeki tarihi binaların korunması gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,“Sahabiye projesinde, merkeze yakın bölgede yüksek kat yerine alçak kat tercih ediyoruz. Bu sayede merkezdeki tarih gün yüzüne çıkacak” dedi.

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Kanal İstanbul 22 Aralık'ta halkın görüşüne sunulacak!

Kanal İstanbul projesi 22 Aralık’ta halkın görüşüne sunulacak. 45 kilometre uzunluğunda olacak kanal, Küçükçekmece’den başlayacak, Avcılar, Arnavutköy ve Başakşehir’den geçecek.

Bursa Şehir Hastanesi'ne ilişkin 8 soru mecliste!

İnşaat çalışmaları devam eden ve 2019'da tamamlanması planlanan Bursa Şehir Hastanesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı..

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda tabelalar dikiliyor!

İnşaat çalışmalarının geçtiğimiz günlerde başladığı Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nın durak tabelaları dikilmeye başlandı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

nşehir esenyurt ne zaman teslim Haberi

nşehir esenyurt ne zaman teslim

30 bin 188 metrekare arsa büyüklüğüne sahip NŞehir Esenyurt Projesi, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile yükseliyor. Projede Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor.


NŞehir Esenyurt Konutları, büyüklük olarak 1+1 dairelerde 70 metrekare, 2+1 dairelerde 82-112 metrekare, 3+1 dairelerde ise 140 metrekare olarak tasarlandı. Projede dairelerin yanı sıra büyüklükleri 25 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen dükkanlar da yer alıyor.


NŞehir ödeme planı


Yüzde 1 KDV oranı uygulanan NŞehir Özyurtlar İnşaat Esenyurt, banka kredisi ve firma bünyesinde yapılacak ödeme seçenekleri sunuyor. 


NŞehir fiyatları


1+0 daireler 69 bin TL

1+1 daireler 119 bin TL

2+1 daireler 139 bin TL

3+1 daireler 239 bin TL


NŞehir Evleri adres: Fatih Mahallesi, Bahçe Yolu Caddesi, 2640. Ada, 7. Parsel Esenyurt-İSTANBUL 


NŞehir iletişim bilgileri


Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.nsehiresenyurt.com


Gizem...