27 / 04 / 2024

Nüans İnşaat Kimin

Nüans İnşaat Kimin

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Musa Gül tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

ANSİAD'ta inşaat sektörü ve dönüşüm konuşuldu!

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) İnşaat Sektörü Toplantısı yapıldı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bülent Yavuz: "Kentsel Dönüşüm Master Plan Çalışmaları'nın tamamlanabilmesi için STK'ların desteği önemli" dedi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Duşans İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duşans İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Şanslı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 65 Sokak'ta kuruldu.

Arya Nüans Residence Evleri!

Ankara'da Besmak İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Arya Nüans Residence Evleri detayları...

Nüans İnşaat Kimin Haberi

Nüans İnşaat Kimin


Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nuri Mustafa Göbel tarafından kuruldu. 


Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) , alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler



Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Adres; Zafer Mah.Gümüş Sok.No:2/53...