25 / 07 / 2024

Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi adres

Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi adres

Nuİstanbul Turizm Limites Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, Beyoğlu Hacımimi Mahallesi Kemeraltı Caaddesi'nde , Müfit Can Özkan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Saydam tarafından açıldı.

Galata İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gündüz ve Yasin Avcı tarafından kuruldu.

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköyi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Abdulkadir    Beykoz  ve Fikret Acar ortaklığında kuruldu.

Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi adres Haberi

Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi adres

Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Müfit Can Özkan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Nuİstanbul Turizm Limited Şirketi iş konusu;1)-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal tesisler, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetleri yapabilir, bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, satın alabilir, satabilir, işletebilir.  2)-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri...