09 / 05 / 2024

Nur Hazer

Nur Hazer

Matriks Netfine Gayrimenkul Finansal Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Nur Hazer, M. Reiner Willi Milstrey tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da kuruldu.

Sıla ve Hazer Amani evlerini ayırdı mı?

Geçtiğimiz yıl evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift ayrı evlerde yaşamaya başladı. 

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa aldı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 5 milyon TL'ye Acarkent'teki bahçe katı dairesini satarak, 8.5 milyon TL'ye bahçe içinde yine aynı siteden villa aldı.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020!

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 ve TOKİ Artuklu kura sonucu listesi...

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Hazer Amani: Restoran geçici olarak kapatıldı! 

Şef Hazer Amani'nin sahibi olduğu Bebek'teki lüks restoran koronavirüs salgınından sonra kapatılmıştı. 'Kepenk indirdi' iddialarına karşı Hazer Amani, restoranın geçici olarak kapatıldığını söyledi...

Hazer Amani Bebek’teki restoranını kapattı!

MasterChef programıyla kendini tanıtan şef Hazer Amani, Bebek’te 1 milyon TL yatırım yaparak açtığı lüks mekanını kapatmak zorunda kaldı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Nur Hazer Haberi

Nur Hazer

Matriks Netfine Gayrimenkul Finansal Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Nur Hazer, M. Reiner Willi Milstrey tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Matriks Netfine Gayrimenkul Finansal Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-   Her türlü emlak, her türlü gayrımenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil        köyleri, devremülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,        ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrımenkulleri  almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla        ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrımenkuller üzerine        irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, şufa  hakları ve vefa hakları, gayrımenkul mükellefiyeti tesis etmek, yatırımlar        ...