27 / 04 / 2024

Nur Yapı

Nur Yapı

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi, Cem Bahtınur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Çekmeköy Zin D İş Merkezi'nde kuruldu.

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Nur Aslan tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Çongar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çongar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Nur Çongar tarafından kuruldu.

Selem Yapı Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selem Yapı Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Nur Yaşar tarafından kuruldu.

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nur Alankaya tarafından kuruldu.

Armateba Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armateba Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ali Öztürk, Fulya Nur Yavuz ve Yasin Turan ortaklığında kuruldu.

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Brava Ceyhan Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Nur Başak Ceyhan ve Muharrem Ceyhan tarafından kuruldu.

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Kardaş tarafından kuruldu.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Archa Yapı Tasarım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archa Yapı Tasarım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nur Karraum Beyaz ve Ömer Hani Karraum tarafından kuruldu.

Nur Yapı Haberi

Nur Yapı

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi, Cem Bahtınur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Gürkan Sokak, Zin D İş Merkezi II BI:2...