29 / 04 / 2024

Nuran Eryeler biyografi

Nuran Eryeler biyografi

Mimar Nuran Eryeler kimdir? Mimar Nuran Eryeler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nuran Eryeler, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Eryeler..

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Nuran Kartal tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 09.00'da Bakanlık Temsilcisi Nuran Devrim'in gözetiminde yapıldı. 

Emlakkulisi.com Editörü Nuran Işık evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Tanrıkulu, Ali Demirhan ve Ömer Baltacı ortaklığıyla kuruldu.

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Altınkaya tarafından kuruldu. 

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Eryeler tarafından kuruldu. 

Nuran Eryeler biyografi Haberi

Nuran Eryeler biyografi

Nuran Eryeler kimdir?

Nuran Eryeler, 1973 yılında Erzincan, Türkiye'de doğdu.  Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık fakültesini 1998 yılında tamamladıtan sonra mimari, iç mimari ve ürün tasarımı çalışmalarını geliştirdi. 


2002 yılında b design a katıldı. Bükreş-Romanya ofisinin ortağı olan Nuran Erdoğan 2002 yılından bu yana b design bünyesinde bir çok ulusal ve uluslar arası projelerde, eğitim,ticari ve konut yapıları alanında, mimari ve iç mimari tasarım direktörü olarak görev almaktadır.


B-DESIGN..

"B-DESIGN Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrolörlüklerini üstlenmiştir. Mimari Ofis olarak B-Design iş merkezi, ofis binası, alışveriş merkezi, otel, gazino ve tatil merkezi gibi projelerin; konsept tasarımları, uygulama projeleri ve kontrolörlüklerini gerçekleştirmektedir


Buna ek olarak Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrollüklerini üstlenen  B-Design ‘ın İstanbul, Bükreş ve Princton ofisleri bulunmaktadır.


Özyeğin Üniversitesi B-Design...