29 / 04 / 2024

Nuran Eryeler mimarlık

Nuran Eryeler mimarlık

Mimar Nuran Eryeler kimdir? Mimar Nuran Eryeler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nuran Eryeler, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Eryeler..

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puhu Mimarlık Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Eryeler tarafından kuruldu. 

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Nuran Çepkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Kotan Sarıtosun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Sanart Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sanart Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Sancak Dilek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şenol Yılmaz ve Necat Sancak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

Nuran Eryeler kimdir?

Mimar Nuran Eryeler kimdir? Mimar Nuran Eryeler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nuran Eryeler, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nuran Eryeler..

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Nuran Eryeler mimarlık Haberi

Nuran Eryeler mimarlık

Nuran Eryeler kimdir?

Nuran Eryeler, 1973 yılında Erzincan, Türkiye'de doğdu.  Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık fakültesini 1998 yılında tamamladıtan sonra mimari, iç mimari ve ürün tasarımı çalışmalarını geliştirdi. 


2002 yılında b design a katıldı. Bükreş-Romanya ofisinin ortağı olan Nuran Erdoğan 2002 yılından bu yana b design bünyesinde bir çok ulusal ve uluslar arası projelerde, eğitim,ticari ve konut yapıları alanında, mimari ve iç mimari tasarım direktörü olarak görev almaktadır.


B-DESIGN..

"B-DESIGN Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrolörlüklerini üstlenmiştir. Mimari Ofis olarak B-Design iş merkezi, ofis binası, alışveriş merkezi, otel, gazino ve tatil merkezi gibi projelerin; konsept tasarımları, uygulama projeleri ve kontrolörlüklerini gerçekleştirmektedir


Buna ek olarak Türkiye’nin başlıca tarihi binalarının restorasyon ve uygulama kontrollüklerini üstlenen  B-Design ‘ın İstanbul, Bükreş ve Princton ofisleri bulunmaktadır.


Özyeğin Üniversitesi B-Design...