20 / 05 / 2024

Nurdağı Belediyesi ihaleleri

Nurdağı Belediyesi ihaleleri

Nurdağı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki konut imarlı 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Gaziantep Nurdağı Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep Belediyesi tarafından Nurdağı İlçesi'nde inşa edilen yeni Hükümet Konağı hizmete açıldı. 

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Nurdağı Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Nurdağı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Nurdağı Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Nurdağı Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 gayrimenkul toplamda 5 milyon 361 bin 796 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimekullerin ihalesi 8 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 

Nurdağı Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Nurdağı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki konut imarlı 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Nurdağı Belediyesi ihaleleri Haberi

Nurdağı Belediyesi ihaleleri

Nurdağı Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 361 bin 796 TL olarak belirlenen arsalar için ihale 18 Nisan'da yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Nurdağı Belediye Başkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mahalle, pafta, ada, parsel, imar durumu, m² rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale konusu iş, 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesi gereğince açık teklif usulü artırma suretiyle ayrı ayrı ihale edilecektir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden temin edebilirler. Her taşınmaz için ayrı şartname bedeli yatırılacaktır.

4 -...