27 / 05 / 2024

Nurdoğan Topuz nurol gyo

Nurdoğan Topuz nurol gyo

Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu. Peki, Nurdoğan Topuz kimdir? Nurdoğan Topuz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Limyra Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limyra Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nurdoğan tarafından kuruldu.

Nurol GYO sermayesini artırıyor!

Nurol GYO tarafından 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 310 milyon 200 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı genel kurul toplantı sonucu!

Nurol GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunda alınan kararları onaylandı.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan'da!

Nurol GYO 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak... 

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurdoğan Akyüz tarafından kuruldu.

Nurol GYO olağan genel kurul kararları tescillendi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Temmuz 2020 tarihinde tescil edildi.

Nurol GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Nurol GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün düzenlendi. 

Nurol Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi! 

Nurol Varlık Kiralama tarafından 2019 yılı olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı...

Nurol GYO'nun esas sözleşmesinin 7. maddesi değişti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişikliği Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde  ilan edildi.

Nurol GYO esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni SPK'dan onaylandı.

Nurol GYO olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  Esas Sözleşmesinin 7. maddesinde yapılan değişiklik İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün tescil edildi.

Nurdoğan Topuz nurol gyo Haberi

Nurdoğan Topuz nurol gyo

Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Topuz, Temmuz 2017'den beri Nurol GYO'da finans müdürü olarak görev yapıyordu.

Daha önce Acron Consulting'te finans müdürü olarak çalışan Nurdoğan Topuz, iş hayatına 2000 yılında atıldı. Deloitte'de 4 yıl çalıştıkran sonra Yapı Kredi Sigorta'da 6 yıl hizmet verdi. 

2010-2016 tarihleri arasında Experteam'da görev alan Nurdoğan Topuz son olarak Acron Consulting'te finans müdürü olarak çalıştı.  

Nurdoğan Topuz 11 Aralık 2017 tarihi itibari ile  Nurol GYO Genel Müdürlüğü görevine atandı.


Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu!