29 / 04 / 2024

Nurem İnşaat yaşar üniversitesi

Nurem İnşaat yaşar üniversitesi

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Nurem İnşaat yaşar üniversitesi Haberi

Nurem İnşaat yaşar üniversitesi

25 yıldır İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi'nin kapasitesini 2 bin kişi artırdı. Firma ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayarak teslim etti. Törende, Rektör Prof. Cemali Dinçer, Nurem İnşaat'ın Başkanı Nuıettin Uzunun teşekkür plaketi verdi. Uzun. "Çeyrek asırdıı ülkemizdeki önemli sanayi kuruluşları için fabrikalar ve idari binalar yaptık. Son yıllarda konut projelerine de imza atmaya başladık. Ancak buğun teslimini yaptığımız projemiz bizim için çok büyük anlam taşıyor. Gururluyuz" diye konuştu. 



Hürriyet...