27 / 04 / 2024

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.



Gayrimenkul alanında alım, satım, kiralama ve diğer tüm aşamalarda hizmet vermeye devam eden Yaşar Gayrimenkul, 1988 senesinden bu tarafa gösterdiği çalışmalarını 2008 yılında ortaya koyduğu markalaşma çalışmaları ile ileriye taşıdığını belirtti. Şu anda kendi bünyesinde istihdam ettiği yazılımcılarla sürdürdüğü Ar-Ge faaliyetleri ile sektörüne yeni bir yazılım programı oluşturmaya yönelik çalışan marka, büyümesinin sürdürülebilirliğine yönelik planlamalar yapmaktadır.

ekonomim.com'dan Hilal Sönmez'in haberine göre; Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Yaşar, “2022 yılından bir önceki yıla oranla ortalama yüzde 72’lik bir büyüme sağladığını açıkladı. Buna göre çalışan şube ve portföy sayısı baz alınarak çıkarıldı. Hazırladığımız veriler göz önünde bulundurulduğunda 2023 yılsonunu da büyüme oranları ile bitirmek istiyoruz.  Ancak sadece şirketimize değil sektörümüze de yatırım yapıyoruz. Yazılım tarafında ise şu anda önemli bir yazılım projesi üzerinde ilerliyorlar.. Sonuca vardığımızda tüm sektörümüz yaralanacak.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Buna göre, bizim büyümemizin sürekliliği ve sağlamlığı sektörümüz ile ve tüm dünya ile beraber olmak zorunda. Üretim ve hizmet alanına kadar tüm iş süreçlerini beraber bir şekilde görerek çalışıyoruz” diye konuştu. Markanın 2024 yılı programının da şubeleşmeye yönelik olduğunu söyleyen Alpay Yaşar, “2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa Yaşar Gayrimenkul ailesi ile tanışacaklar. Bizim için yatırım demek Kayseri dışında farklı oluşumlar ve şubeler açmak olacaktır. En son yatırımımız Ankara’da yaptık. Buna göre,  Ankara  Çukurambar’da hizmet vermeye başladık. Ayrıca, 4 Şehirde, 10 şubemiz ile 107 çalışanımız bulunuyor. Yaklaşık olarak bin adet portföyümüz de bulunmakta. Bu portföylerimizin yüzde 94’ü sözleşmeli” dedi.

Öte yanda Yaşar, insan kaynağı yönetimini benimsedikleri politika ile sektörlerindeki diğer firmalardan ayrıldıklarını söyledi. Yaşar Gayrimenkul de çalışanların yüzde 92’sinin üniversite mezunu olduğunu belirten Alpay Yaşar, “İstihdam ettiğimiz arkadaşlarımızın üniversite mezunu olmasına önem veriyoruz. "dedi.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön