29 / 04 / 2024

Nurettin Eroğlu 2013 gayrimenkul sektörü açıklaması

Nurettin Eroğlu 2013 gayrimenkul sektörü açıklaması

2013 yılının gayrimenkul sektörü için verimli bir yıl olduğunu söyleyen Eroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Nurettin Eroğlu, bu dönemde önemli projelerin lansmanlarının yapılmasının yanı sıra pek çok projenin bitirildiğini belirtti...

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Eroğlu Holding'ten FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Eroğlu Holding, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun göz altına alındığı ve şirketlere el konulduğu yönündeki haberler ilişkin açıklama yaptı.

Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve 187 iş adamı hakkında gözaltı kararı verildi.

Eroğlu'nun projeleri tamamlandığında 2.6 milyon metrekareye ulaşacak!

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Nurettin Eroğlu, 2015'te 3 yeni projeyle büyümeyi hedefliyor!

Nurettin Eroğlu, "3 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu projelerin de tamamlanmasıyla birlikte ulaştığımız toplam alanımız 2,6 milyon metrekareye yükselecek" diye konuştu.

Eroğlu Gayrimenkul 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Nurettin Eroğlu, Eroğlu Gayrimenkul olarak her seneye yüzde 25 büyüme hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, "İkisi İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 3 büyük proje üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Gökhan Genç Eroğlu Gayrimenkul'den ayrıldı!

Gökhan Genç Eroğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de inşa ettiği Skyland İstanbul projesi Satış Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Evli olan Genç, Eroğlu Gayrimenkul'deki işine 17 Haziran 2013 tarihinde başlamıştı.

Nurettin Eroğlu 2013 gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Nurettin Eroğlu 2013 gayrimenkul sektörü açıklaması


2013 yılının gayrimenkul sektörü için verimli bir yıl olduğunu söyleyen Eroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Nurettin Eroğlu, bu dönemde önemli projelerin lansmanlarının yapılmasının yanı sıra pek çok projenin bitirildiğini belirtti. 2013 yılında sektör için ciddi adımlar atıldığım hatırlatan Eroğlu, 2014 yılını değerlendirdi. 


ALIMLAR ARTACAK 


Nurettin Eroğlu "Bunlardan ilki yabancılar tarafından konut alımları olacak. 

Özellikle yatırını ve kısa süreli turistik ziyaretlerde alternatif oturum amacıyla Körfez ülkelerinden gelecek taleplerin artacağını öngörüyoruz. İkinci olarak ise, banka faiz oranlarının Türkiye'deki hane halkları konut alımlarında etkili olacağını düşünüyoruz. Üçüncü olarak ise makroekonomik gelişmelerin boyutu konut alımlarında ve sektörün büyümesinde büyük etki gösterecek diyebiliriz" diye konuştu. Eroğlu, kendilerinin de istanbul, Bursa, Antalya ve Fethiye'de konutun yanı sıra ticari projeleryapmaya devam edeceqklerini anlattı. 2013'te 7 projeyi bitirdiklerini hatırlatan Nurettin...