12 / 05 / 2024

Nurettin Karabayır

Nurettin Karabayır

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de Nurettin Dincer  tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabayır ve Yusuf Kuş ortaklığında kuruldu.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Nurettin Karabayır Haberi

Nurettin Karabayır

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da 


kuruldu.


Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT: 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi 


hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait 


inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya 


vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...