03 / 05 / 2024

Nuri Bulut biyografi

Nuri Bulut biyografi

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

Konut yalıtımında devlet desteği gerekiyor!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, konut yalıtımında devlet desteği gerektiğine dikkat çekti. Bulut, “Yalıtım için birçok ülkede teşvikler uygulanıyor. Örneğin; yalıtım yaptırmak isteyenlere ABD’de konut başına 6 bin 500 dolar, İtalya’da yalıtım uygulamasının yüzde 50’si hibe ediliyor. " dedi.

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor!

İzocam’ın Genel Müdürü Nuri Bulut, iç pazarda bu yıl sadece yeni konutların değil, yalıtım tarafının da kendileri açısından önemli bir fırsat barındırdığını söyledi.

Dönüşümle, yeni binalarda yüzde 90 enerji tasarrufu sağlanabilir!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, pasif ev kavramından türeyen ve biyo iklimsel tasarımı hedefleyen multi konfor yapıların sürdürülebilir olduğunu, ekolojik, ekonomik ve sosyal etmenleri de göz önünde bulundurduğunu söyledi.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Yalıtım malzemesi üreticisi İzocam, 50'nci yılını kutluyor. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Türk inşaat sektörünü yalıtım malzemesi ile tanıştırdıklarını, geçtiğimiz 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını söyledi..

İzocam 5 yılda 100 milyon TL yatırım yapacak!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını, gelecek 5 yılda ise 100 milyon lira yatırım planladıklarını açıkladı.

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 1240 konuttan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Gold!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evviva Nirvana projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Nuri Bulut biyografi Haberi

Nuri Bulut biyografi

Nuri Bulut kimdir?

Nuri Bulut, 1953 yılı Ankara doğumlu. Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi’nin ardından, 1979’da İstanbul Teknik Üniversitesi’nden makine yüksek mühendisliğini okudu. İş yönetimi yüksek lisansını 1995’de Koç Üniversitesi’nde yaptı.


Bulut, iş hayatına İş hayatına 1978 yılında Tokar Aş.’de proje mühendisi olarak başladı. 1981’de İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. Gebze tesislerine imalat şefi oldu. 


Sırasıyla imalat müdürlüğü, projeler müdürlüğü, mühendislik müdürlüğü yaptı. 1996-2002 yılları arasında Teknik Genel Müdür Yardımcılığını yürüttü. 2002 yılında ise İzocam Genel Müdürlüğü’ne getirildi.


İZOCAM 

Genel Müdürlük

Adres : Altayçeşme Mahallesi Öz Sokak No:19 

Maltepe – İstanbul

Tel : 0216 440 40 50

Faks : 0216 440 40 70


İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım...