06 / 05 / 2024

Nuri Tuna

Nuri Tuna

Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi.

Nuri Tuna kimdir?

Tuna Mobilya’dan sonra Tuna Yapı ile inşaat sektörüne giren Tuna Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna kimdir? Nuri Tuna inşaat sektörüne ne zaman girdi?

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna, farklı tasarımlarıyla İSMOB’da!

Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ofis ve Tuna Ev, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yerini alıyor.

Reşat Nuri Sahnesi yeniden inşa edilecek!

Fatih’te Bozdoğan kemerlerinin bitişiğinde bulunan Şehir Tiyatroları’na bağlı Reşat Nuri Sahnesi yıkılarak yeniden inşa edilecek. Camdan yapılacak olan tiyatro binası 370 seyirci kapasiteli olacak.

Reşat Nuri Tiyatro sahnesi 2 kat büyüyecek!

"Fatih Reşat Nuri Tiyatrosu Projesi" kapsamında hazırlanan ön proje, İstanbul 1 Numaralı Yenileme Alanları Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 13 Mayıs 2016 tarihinde onaylandı.

Reşat Nuri Tiyatro sahnesi yenileniyor!

İstanbul Fatih'teki Reşat Nuri Tiyatrosu yenileniyor. Muhsin Ertuğrul tarafından 1960 yılında kurulan Reşat Nuri Tiyatrosu'nun sahnesi, tiyatronun ortasına alınarak "meydan sahnesine" dönüştürülecek.

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Yüce Yılmaz ve Burak Baran imzasıyla kuruldu.

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.

Nuri Killigil Paşa'nın mezarı onarıldı!

I. Dünya Savaşı'nın sonlarında Kafkas İslam Ordusu'yla Azerbaycan'ı Rus ve Ermeni işgalinden kurtarma harekatı başlatan Nuri Killigil Paşa'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarı onarıldı.

Nuri Özaltın vefat etti!

İnşaat, Ulaşım, Enerji ve Turizm sektöründe boy gösteren Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın hayatını kaybetti. Merhum Özaltın’ın cenazesinin Salı günü İstanbul’da düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi açılış için gün sayıyor!

Çolakoğlu Metalurji tarafından inşa edilen Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl eğitime başlayacak. Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “ Çolakoğlu Metalurji olarak eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç biliriz.'' dedi

Nuri Tuna Haberi

Nuri Tuna

Ofis mobilyası sektörünün önde gelen oyuncularından Tuna, birkaç yıl önce girdiği ev mobilyası sektöründe büyümeyi amaçlıyor. Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, halen işlerinin yüzde 15-20'sini ev mobilyasının oluşturduğunu belirterek, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi. Ofis mobilyası sektörünün önde gelen oyuncularından Tuna, birkaç yıl önce girdiği ev mobilyası sektöründe kendisine yeni hedefler koydu. Şirketin ikinci kuşak temsilcisi Nuri Tuna, halen işlerinin yüzde 15-20'sini ev mobilyasının oluşturduğunu belirterek, "Bütün amacımız ev mobilyasında büyümek. Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması" dedi. Herhangi bir konuda bir anda büyük bir firma olmanın aslında...