25 / 08 / 2024

Nuri Turgut kimdir

Nuri Turgut kimdir

Denizli’nin pamuk ve dokumacılık faaliyetlerini dünya piyasasında tanıtılmasına yardımcı olan iş adamı Cotton Box Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, "2019’da yeni pazarlar ve yeni coğrafya arayışı içinde olacağız" dedi.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Cotton Box 5 yıl içinde 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Denizli’nin pamuk ve dokumacılık faaliyetlerini dünya piyasasında tanıtılmasına yardımcı olan iş adamı Cotton Box Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, "2019’da yeni pazarlar ve yeni coğrafya arayışı içinde olacağız" dedi.

Nuri Turgut kimdir Haberi

Nuri Turgut kimdir

Denizli’nin pamuk ve dokumacılık geçmişi çok eskilere gidiyor. Bu kültür, 1980’lerle birlikte modern tesislere dönüştü. Dil bilmeden ellerinde çantalarla havlu, bornoz, çarşaf satmaya çıkan Denizlili iş insanları, Denizli’yi Türkiye’nin tekstil merkezlerinden biri yaparken pamuklu ev tekstilinde ise dünya sıralamasında ilk 4’e soktu. Cotton Box Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut da bu isimlerden biri...

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; 1980’li yıllarda ağabeyiyle birlikte küçük bir mefruşat dükkanıyla işe başlayan Turgut, insanlar elbise diktirmeyi bırakınca işini dönüştürdü. 10 yıl boyuncu stok ev tekstili işi yapan iş insanı, satışını yaptığı markalar, “Biz kendimiz satacağız” deyince kendi markasını yaratmaya karar verdi.

Sektörün tecrübeli isimlerinden Nuri Turgut, Cotton Box ile markalaşma yolculuğuna 2008 yılında başladı. Marka, bugün 850’nin üzerinde ve dünyada 35 ülkede 200’ün üzerinde...