12 / 05 / 2024

Nürittin Cihan

Nürittin Cihan

Sara Teknik Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nürittin Cihan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Soganlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

KLM Yap İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLM Yap İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nürittin Cihan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Başakşehir Avrupark'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden, Cihan İnşaat taahhüdü altında bulunan Avrupark'ın 651 Ada 1 Parsel ve 650 Ada 1 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Manisa'nın Soma ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatta çalışan 38 yaşındaki Cihan Dalaklı, binanın 4'üncü katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcı tarafından kuruldu. 

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Öz Cihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Cihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tarık Alpcan ve Şefik Alpcan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nürittin Cihan Haberi

Nürittin Cihan

Sara Teknik Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nürittin Cihan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Soganlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu. 


Sara Teknik Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün...