24 / 05 / 2024

Nurkay Makina satış

Nurkay Makina satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Nurkay Makina'yı 15.8 milyon TL bedelle atışa çıkardı...

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

TMSF, Nurkay Makina'yı satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Nurkay Makina'yı 15.8 milyon TL bedelle atışa çıkardı...

Makina Takım Endüstrisi'nden Gebze'de 93 milyon TL'ye gayrimenkul!

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Borusan 3 şirketi satın aldı!

Borusan Makina 'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldı. Borusan cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı planlıyor.

Herko Gıda ve Makina'ya ait fabrika icradan 1.9 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Herko Gıda ve Makina Sanayi İthalat ihracat Ticaret Limited Şirketi'ne ait fabrikayı 6 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00 - 10:10 arasında satışa çıkarıyor.

Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e mi satılacak?

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e satılması müzakereleri devam ediyor.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor: 6.9 milyon TL'ye!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Çemtaş makas fabrikasının satışı için Baldur Süspansiyon ile görüşüyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çayırova Şekerpınar'da buluna makas fabrikasının satış görüşmelerinin Baldur Süspansiyon Üretim Sanayi ve Tiacret A.Ş.-İstanbul firması ile devam ettiğini bildirdi...

Pi Makina, Cezayir'de son iki yılda 12 beton santrali kurdu!

Firmalarının 70'i aşkın ülkeye ihracat yaptığını ve bugüne kadar 15 binden fazla tesis kurulumunu gerçekleştirdiğini belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, Cezayir'in kendileri için ana pazarlardan biri olduğunu söyledi...

Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli oldu!

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina ' nın Genel Müdürlüğü’ ne Berk Kurttepeli getirildi...

Nurkay Makina satış Haberi

Nurkay Makina satış


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun bugünkü 31525 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Nurkay Makina ve Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin varlıklarının, satışı için karar verildi.

Satış kapsamında Nurkay Makina'nın Sakarya'da yer alan taşınmazlarının dışında makine, demirbaş, ekipman, araçlar ve stoklarıyla beraber 6 parselde kurulu bulunan fabrika binası ve Türk Patent ve Marka Kurumu nezdindeki haklarından (marka ve endüstriyel tasarımlar) meydana geliyor.

Satış bedeli 15,8 milyon Türk Lirası şeklinde belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin beraber uygulanması suretiyle ihale yapılacak.

Söz konusu ihale, 3 Ağustos 2021 tarihinde saat 13.30'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun Esentepe'deki binasında yapılacak.

Detaylar için