29 / 08 / 2024

nurol Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi

nurol Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi

Nurol Holding, yarım asrı geride bıraktığı 2016 senesi boyunca devam edecek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri serisine bu hafta sonu start verdi. Proje kapsamında, Nurol Holding çalışanları on iki ayda on iki ayrı projede yer alacak.

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Nurol GYO koronavirüse karşı önlemler aldı!

Nurol GYO, Koronavirüs (COVID-19) salgınının etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler kapsamında şirket nezdinde bir takım tedbirler aldı.

Yeşilyaka Su : Mesa ve Nurol'dan doğa ile iç içe bir yaşam!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Nurol GYO N-Finance ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Nurol GYO, N-Finance sistemi ile yatırımcısına 48 ay boyunca 3 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında getiri garantisi veriyor.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol Holding'ten altın madenciliğine 400 milyon dolarlık yatırım!

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

Yeşilyaka bulunduğu bölgeyi tanıyan bir tasarıma sahip!

İddiası felsefesinde saklı: Zamansız proje Yeşilyaka, Mesa-Nurol birlikteliğinde Büyükçekmece Sırtköy Bulvar mevkiinde sürdürülen bir proje.

Mustafa Tayfun, Nurol GYO'nun Pazarlama Direktörü oldu!

NUROL GYO’nun yeni Pazarlama Direktörlüğüne Mustafa Tayfun atandı. Boğaziçi Üniversitesi, İşletme bölümünden 2004 yılında mezun olan Tayfun, iletişimde öne çıkan birçok markanın oluşturulmasında ve yenilenme çalışmalarında aktif roller aldı.

Nurol Park'ta yaşam başladı!

NUROL GYO’nun ilk karma projesi NUROL PARK’ta yaşam başladı. Basın Ekspres yolu üzerinde farklı bir yaşam tarzının hayata geçirildiği projede daire sahibi ilk 120 kişiye 18 Temmuz’dan başlayarak anahtarları teslim edildi.

nurol Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi Haberi

nurol Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi

Gerçekleştirdiği mega projelerle toplum hayatına sayısız katkı sağlamış olan Nurol Holding, bu kez de 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kapsamlı bir sosyal sorumluluk hareketine başladı. Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde gerçekleştirilecek projenin ilkinde, “gönüllülük” teması ele alındı. Holding çalışanları, 50 senelik birikim ve kurum kültüründen aldıkları güçle çıktıkları bu gönül yolculuklarının ilk adımında, toplumsal katılım odaklı yaklaşımıyla pek çok konuda farkındalık yaratmaya yönelik projeler üreten Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile işbirliği yaptı. Yıl boyunca Ankara ve İstanbul’da organize edilecek çalışmaların ilki, 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Ankara Sheraton Otel’de...