09 / 05 / 2024

nurol gyo hürriyet

nurol gyo hürriyet

Nurol Park Güneşli'de Hürriyet Medya Tower arazisinde yükseliyor. Nurol GYO'nun Basın Ekspres yolu projesi Nurol Park satışları 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü başlıyor...

Nurol GYO'nun aldığı Hürriyet Medya Towers'ta yıkım başladı!

Nurol GYO'nun 127 bin 500 dolara aldığı Hürriyet Medya Towers'ta yıkım ruhsatı alındı, yıkım çalışmaları başladı...

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor. Projede teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

Nurol GYO Nurol Life iletişim için 444 64 96 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşeği proje tek blok halinde yükseliyor.

Bağcılar Hürriyet Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Bağcılar Hürriyet Mahallesi, 599 parselin bir kısmı, 3235 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmı, 3235 ada, 3 - 5 ve 8 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli

Nurol GYO'dan Güneşli'ye mahalle konsepti!

Nurol GYO, Güneşli’de hayata geçireceği Nurol Park projesiyle modern mimari ile mahalle hayatını karma bir projede bir araya getiriyor.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi 50 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

Nurol GYO Nurol Life satış ofisi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nurol GYO Nurol Life Evleri toplam 502 adet evden meydana geliyor. Nurol GYO Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Nurol GYO Nurol Life adres!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Seyrantepe'de, Huzur Mahallesi, Cendere Yolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Nurol GYO sermaye artıracak!

Nurol GYO, Nurol inşaat ve Ticaret Anonim Şirketi haricindeki hissedarlarının rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, nakden tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 180 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verdi.

Nurol GYO'dan Gayrimenkul Konferansı’na destek!

Nurol GYO, gayrimenkul alanında Avrupa’nın en büyük akademik kuruluşu European Real Estate Society (ERES) tarafından İstanbul’da düzenlenen 22. Ululararası Gayrimenkul Konferansı’na sponsorluk katkısı sağladı.

Nurol GYO sermaye artırıyor!

Nurol GYO A.Ş., sermaye artırımı süreci ile ilgili KAP'a bir açıklama yaptı. Açıklamada, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life Projelerinin devam ettiği vurgulandı.

nurol gyo hürriyet Haberi

nurol gyo hürriyet


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Basın Eskpres yolu projesi Nurol Park projesinin lansmanı 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü yapılıyor. Lansmanla birlikte resmi satışların başlayacağı Nurol Park Güneşli'de Hürriyet Medya Towers arsasında inşa ediliyor.


Güneşli Nurol Park konut projesi için söz konusu alanda yıkımları 2 Kasım 2012 tarihinde başlatan Nurol GYO Hürriyet Medya Towers arazisini 127 milyon 500 bin dolar bedelle satın almıştı.


Rezidans, otel, ofis ve alışveriş alanlarının oluşturulacağı Nurol Park Güneşli projesinde ağırlık konut alanlarına veriliyor. Nurol Park Güneşli projesi 59 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Nurol Park satış fiyatları basın toplantısında açıklanacak.



Telefon: 0 212 286 82 40

Web adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan...