03 / 10 / 2024

nurol gyo yeşil bina

nurol gyo yeşil bina

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Yeşil GYO Yeşil Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu ilçesi,Merkezefendi Mahallesi, 2945 ada 25 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1224 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Yeşil GYO Yeşil Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yeşil Plaza'daki şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55.5 milyona sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55 milyon 500 bin TL bedelle Yeşil Holding A.Ş.'ye sattı...

Yeşil Plaza'nın 1. katı kiraya verildi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın 1. katı kiraya verilmesi hakkında bildiri yayınladı.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy'de ön talep topluyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ''Innovia'' markası ile konut üretmeye devam ediyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy'de ön talep topluyor.

Yeşil GYO Barbaros Üsküdar Konutları!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da hayata geçirilen Yeşil GYO Barbaros Üsküdar Konutları ön talep topluyor. Barbaros Üsküdar Konutları 6 blok şeklinde inşa ediliyor.

Yeşil GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Yeşil GYO 2016 finansal raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO 2016 finansal raporunu yayınladı.

Yeşil GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı.

nurol gyo yeşil bina Haberi

nurol gyo yeşil bina

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı.  Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor. Nurol Tower, su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle de bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, çevre dostu ve tasarruf sağlayan yeşil binaların artması gerektiğini belirterek “Bu konuda liderlik yaparak, toplumsal bilinci artırmayı ve sektöre örnek olmayı amaçlıyoruz” dedi.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower’da düzenlediği basın toplantısıyla yapımı tamamlanan proje hakkında bilgi verdi. 


Karbon ayak izi, rekor seviyede azaltıldı

Şehrin kalbi Mecidiyeköy’de...