18 / 05 / 2024

Nurol Holding Mecidiyeköy

Nurol Holding Mecidiyeköy

Nurol Holding, Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe'de 'Hayata Yatırım' sloganıyla gerçekleştirdiği Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul'u yeniden şekillendiriyor.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Tower 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Nurol Tower projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Nurol Tower projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Nurol Tower Mecidiyeköy'de yaşam başladı!

Nurol Tower Mecidiyeköy projesi 243 ev ofis, 36 dükkan ve 12 ofisten oluşuyor. Nurol Tower Mecidiyeköy'de teslimler hemen yapılıyor...

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

NurolTower Mecidiyeköy hemen teslim ofisler!

Hemen teslimlerin yapıldığı Nurol Tower projesi Mecidiyeköy'de E-5 üzerinde yer alıyor. Nurol Tower Mecidiyeköy'de ofis fiyatları 550 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Nurol Tower Mecidiyeköy'de 550 bin dolara ev ofis!

Nurol Tower Mecidiyeköy'de fiyatlar 550 bin dolardan başlayarak değişiyor. Nurol GYO'nun hemen teslim projesi Nurol Tower Mecidiyeköy'de 270 adet ünite yer alıyor....

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Nurol Holding'den 855 milyon dolarlık 3 proje!

Nurol Holding, Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe'de 'Hayata Yatırım' sloganıyla gerçekleştirdiği Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul'u yeniden şekillendiriyor.

Nurol Holding Mecidiyeköy Haberi

Nurol Holding Mecidiyeköy

Nurol Tower'da ortalama metrekare birim fiyatı 5 bin ile 7 bin 500 dolar, Nurol Life'ta 5 bin ila 7 bin dolar, Nurol Park'ta ise 6 bin 500 ila 8 bin lira. Üç projenin toplam yatırım tutarı 855 milyon...