08 / 05 / 2024

nurol life örnek daire

nurol life örnek daire

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life Kule Seyrantepe'de her ayrıntı tamamlandı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Nurol Life Kule Seyrantepe projesini anlattı. İşte o yazı...

Nurol Life'da 'Pratik Lüks'!

Nurol GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip projede pratik lüks konsepti uygulanacak.

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life hayatı kolaylaştırıyor!

NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Nurol Life Residence fiyat listesi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Nurol Life Residence fiyat listesi kapsamında 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor.

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Nurol Life Rezidans adresi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde yükseliyor. Nurol Life Rezidans adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Nurol Life fiyatlar!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde inşa ediliyor. Nurol Life fiyatlar 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Nurol Life iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Nurol Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

nurol life örnek daire Haberi

nurol life örnek daire

Nurol GYO tecrübesi ile Seyrantepe’de yükselen Nurol Life’ın örnek dairesi ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından hazırlandı. Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Nurol Life’ın, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, yerden ısıtmalı, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan orman manzaralı daireleri kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaad ediyor. Dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Nurol Life, yeni bir residence konseptiyle...