15 / 05 / 2024

nurol yönetim kurulu üye sayısı

nurol yönetim kurulu üye sayısı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üye sayısının 5 üyeden, en az 5 en fazla 9 üyeden oluşacak şekilde değiştirilmesine karar verildi. 

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Nurol GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturuldu. Şirketin yönetim kurulu komite üyelerini belirlendi.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Oğuz Çarmıklı, Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ise S.Ceyda Çarmıklı  Kılıçaslan oldu...

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Nurol GYO'nun yönetim kurulu üye sayısı değişiyor!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üye sayısının 5 üyeden, en az 5 en fazla 9 üyeden oluşacak şekilde değiştirilmesine karar verildi. 

Nurol GYO yönetim kurulu raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye piyasası kurulunun VII-128.1 sayılı pay tebliğinin 33 maddesi uyarında hazırlanan yönetim kurulu raporunu yayınladı.

Nurol GYO yönetim kurulu görev taksimi tescillendi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev taksimi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, imza sirküleri tescil edildi.

Nurol Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Özderici GYO'nun kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Özderici GYO, yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Adayları belli oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, Yönetim Kurulu seçimlerine ilişkin adaylar belirlendi...

nurol yönetim kurulu üye sayısı Haberi

nurol yönetim kurulu üye sayısı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadil metni değişikliği hakkında açıklama yaptı.


Nurol GYO'nun yönetim kurulu üye sayısının 5 üyeden, en az 5 en fazla 9 üyeden oluşacak şekilde değiştirilmesine, esas sözleşmemizin ilgili 11. maddesinin değişikliği hususunda T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na, 15 Ocak 2018 tarihinde başvurularak izin alınmasına karar verildi.


Nurol GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca;

Şirketimiz Yönetim Kurulu üye sayısının 5 üyeden, en az 5 en fazla 9 üyeden oluşacak şekilde değiştirilmesine, esas sözleşmemizin ilgili 11. Maddesinin değişikliği hususunda T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na, 15.01.2018 tarihinde başvurularak izin alınmasına karar...