14 / 05 / 2024

Nurşen Bulut

Nurşen Bulut

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu...

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şen ve Tolga Şen ortaklığında kuruldu. 

Ömer Bulut: 81'den daha fazla millet bahçesi inşa edeceğiz!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Cumhurbaşkanımız 81 ile en az 1 millet bahçesi yapılmasını istediğinden dolayı önümüzdeki süreçte 81'den daha fazla millet bahçesi inşa edeceğiz." dedi..

TOKİ'nin en önemli misyonu dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak!

TOKİ'nin en önemli misyonunun dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten TOKİ Başkanı Bulut, bunların yüzde 85'inin sosyal konut niteliğinde olduğunu belirtti...

Bursa'da 13 milyon TL'ye satılık ada!

Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada, sahibi Nedim Bulut tarafından satılığa çıkarıldı. Adaya 13 milyon lira fiyat biçen Bulut, en son 9 milyon liralık bir teklif verildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi....

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu...

Nurşen Bulut Haberi

Nurşen Bulut


İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu. İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.


İş konusu;


a- Şirket:Yurt içinde ve Yurt dışında Milli Eğitim Kanunları Çerçevesinde Özel Okullar, dershaneler, bilgi ve beceri kazandıran Özel Sürücü Kursları, lisans kursları ve benzeri her türlü kursları açarak eğitimle ilgili olarak verilmesi gereken tüm hizmetleri Türkçe ve Yabancı Lisan olarak vermek. b- İlgili kanunlara riayet etmek koşulu ile eğitim öğretim ve beceri kazandırma kursları sürelerinden sonra kanunlara göre verilmesi gereken ilgili diploma sertifika, kurs bitirme belgesi ve benzeri belgeleri vermek .c- Kurulmuş ve kurulacak özel nitelikli eğitim kuruluşlarına devir etmek...