19 / 05 / 2024

Nurullah Kara

Nurullah Kara

Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kara tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz 2013 tarihinde Arnavutköy kuruldu

Nurullah Özkılıç: Erzurum yeniden inşa ediliyor!

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız Mehmet Sekmen, ecdat mirası ata toprağımız medeniyet şehrimizi her alanda imar ediyor" dedi

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Uşak'ın mega projelerinde son durum!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan;" Biz ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlara inat hükümetimizin yakaladığı istikrarı yerelde sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Recep Karaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Nurullah Cahan: Uşak'taki projeler hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte projelere ara vermeden devam ettiklerini kaydederken , iki projede daha aşama kaydettiklerini bildirdi.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Nurullah Kara Haberi

Nurullah Kara

Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kara tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İşyeri mesken köprü ve hertürlü yapılarda kullanılan beton ve çelik elemanlarının test işlemlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi,...