26 / 06 / 2024

Nusaybin inşaa

Nusaybin inşaa

Nusaybin ve Kamışlı ile olan yakınlığı göz önünde bulundurularak binalar şehirden biraz daha uzağa yapılacak. Böylece PYD’nin, Türkiye’ye silah sokmak için kazdığı tünellerin de önüne geçilmiş olacak.

Demir ihracatı yükseldi! 1 ton inşaat demiri 25 bin 500 TL oldu! Güncel inşaat demir fiyatları!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan ayında inşat demiri  ihracatı yıllık bazda yüzde 18 arttı. İstanbul 1 ton inşaa demiri fiyatı 25 bin 500 TL oldu. İşte güncel inşaa demiri fiyatları...

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Ürdün'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşası onayına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde inşaa edilecek yeni konutlara onay vermesine Ürdün'den de tepki geldi...

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşası onayına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde inşaa edilecek yeni konutlara onay vermesine Almanya tepki gösterdi...

Nusaybin TOKİ projesinde 11. etap kurası çekildi!

TOKİ tarafından Nusaybin'in Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde inşa edilen 11. etabın kurası çekildi.

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

TOKİ Nusaybin'in çehresini değiştirdi!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütünün temizlenmesinin ardından, yeniden yapılandırılan ilçenin son hali görenleri şaşkına çeviriyor. 

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

TOKİ Tunceli'de 2 lise inşaatına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 adet 16 derslikli lise inşaa edecek.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

İnşaa Gardenya Torbalı iletişim!

İnşaa İnşaat imzası taşıyan Gardenya Torbalı projesinde ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nusaybin inşaa Haberi

Nusaybin inşaa

Terör örgütünün büyük hasar verdiği şehirlerde yeniden inşa süreci devam ederken, güvenlik konusu da göz önünde bulunduruluyor. 4 bine yakın konutun hasar gördüğü Nusaybin’de şehir yeniden inşa edilecek. 5 binin üzerinde yeni konut, kamu binaları ve sosyal alanların yapılacağı Nusaybin’de Kamışlı ile olan yakınlık göz önünde bulundurularak binaların şehirden biraz daha uzak yerlere inşa edilmesi planlanıyor.


TÜNEL İLE PUSU


Böylece terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu olan PYD’nin, silahları Kamışlı ile Nusaybin arasına kazdığı tünellerden Türkiye’ye sokmasının da önüne geçilmiş olacak. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan güvenlik kaynakları Nusaybin ile Kamışlı arasındaki yakınlığa dikkat çekerek, “Nusaybin’in yeniden inşa sürecine ilişkin çalışmalarımız sürüyor. Hasar gören konutların tespiti yapıldı. Yeni konutların PKK’nın kazdığı tünellerde göz önünde bulundurularak şehrin biraz dışına yapılması üzerinde çalışıyoruz” dedi. Güvenlik...