29 / 04 / 2024

Nusaybin TOKİ projesinde 11. etap kurası çekildi!

Nusaybin TOKİ projesinde 11. etap kurası çekildi!

TOKİ tarafından Nusaybin'in Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde inşa edilen 11. etabın kurası çekildi.



Nusaybin'de  TOKİ  tarafından Abdulkadir Paşa Mahallesinde yapılan 11. etabın kurası çekildi. 

Nusaybinim'de yer alan habere göre; Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleşen kura çekimi öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra açıklamalarda bulunan AK Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel, TOKİ Konutları kurasında sonlara doğru yaklaştıklarını açıkladı. Gerçekleşen konutların bir bölümünün hak sahiplerine teslim edildiğini sözlerine ekleyen Özel, yarıya yakını vatandaşların konutlara yerleştiğini kaydetti.

Özel, "Bu ay içerisinde tamamının kura işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. En güzel şekilde inşa edilen bu özel kent tam anlamıyla mükemmel bir plan ve proje dâhilinde siz kıymetli Nusaybinli hemşerilerimize dağıtılıyor. Sürecin sonuna yaklaşırken devletimiz ve hükümetimiz her zaman sizin yanınızda olmuş bundan sonra da yanınızda olacaktır. En ufak bir mağduriyete izin verilmeyecektir. İlçe Kaymakamlığımız, Mardin Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz ve TOKİ Nusaybin Ofisi sizler için çalışmaktadır. Bizler Nusaybin Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak da daima sizlerin yanında olduk. Bir tek vatandaşımız, kardeşimiz mağdur olmasın diye bizler yanınızdayız, kapımız size açık, gönlümüz size açıktır. Yepyeni bir kent inşa edildi, bundan sonrası için de TOKİ’nin bir düzen içinde kalması için her türlü çabayı göstereceğiz. Türkiye’de örnek bir proje olan TOKİ evleri gerçek anlamda huzur kompleksidir" açıklamasında bulundu.

Özel'in konuşmasının ardından Kentsel Dönüşüm Ofisi Nusaybin sorumlusu Sercan Barut, kurası çekilecek konutlar için bilgilendirmelerde bulundu. 

Konuşmalarının ardından Nusaybin Noteri tarafından Abdulkadir Paşa Mahallesinde yer alan 11. etapta 6 adet 175 metrekare, 9 adet 90 metrekare, 1 adet 176 metrekare, 4 adet 135 metrekare ve 5 adet 210 metrekare olmak üzere toplamda 439 meskenin kurasını çekti.


Geri Dön