03 / 05 / 2024

Nusaybin Konutları toki

Nusaybin Konutları toki

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

Nusaybin TOKİ 4. Etap'ta iş yerleri dağıtılacak!

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

Nusaybin TOKİ projesinde 12. etap kurası yarın çekilecek!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 2. bölge olan 12. etaptaki konutlar için kuralar yarın çekilecek.

Mardin Nusaybin 8. Etap TOKİ konutları kura çekilişi 14 Mayıs'ta!

TOKİ'nin terör mağdurları için Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa ettiği konutların kurası çekilecek. Nusaybin Kentsel Dönüşüm Ofisi kuraların 14 Mayıs'ta çekileceğini duyurdu. 

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Nusaybin Konutları için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilen Fırat Mahallesi 7. Etap'daki 476 mesken, 12 ticari iş yeri ve 8 kapıcı dairesi için kuralar çekildi.

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ Nusaybin Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Nusaybin'de teröristlerin saldırıları nedeniyle evleri hasar gören mağdurlar için TOKİ tarafından yapımına başlanan 4 bin 600 konutun tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Nusaybin Konutları ne durumda?

Çevre ve Şehircilik Mardin İl Müdürü Ağrakçe: "Bin 61 vatandaş hak sahibi olduğu her ev ve iş yeri için uzlaştırma komisyonuyla anlaştı. Evleri teslim edilinceye kadar düzenli olarak hak sahiplerine kira ödemeleri yapılacak" dedi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Nusaybin Konutları toki Haberi

Nusaybin Konutları toki

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesinde yıkılan konutların yenisini yapacak. Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, konutların temelinin 30 Mart'ta atılacağını söyledi. Evlerin temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında Nusaybin'e gelen Miroğlu, gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama da "30 Mart'ta Cumhurbaşkanımızın Mardin'e ziyaretleri olması planlanıyor. Bu ziyaret sırasında Nusaybin için de temel atma töreni yapılacaktır. Nusaybin'de TOKİ tarafından yapılacak evler geleneksel yaşam biçimine uygun, metrekare olarak da uygun standartlarda ve yeni yaşam alanları inşa edeceğiz. İnşallah Nusaybin'in yaşadığı acıyı bir nebze de olsa hafifletecektir." şeklinde konuştu. 




Mardin...