07 / 05 / 2024

Nusaybin yenileniyor mu

Nusaybin yenileniyor mu

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın saldırıları sonucu büyük yıkım yaşanmıştı. Kentin yeniden imarı için çalışmalar devam ediyor. 

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

TOKİ Nusaybin'de 5 bin 51 konutluk projeyi tamamlamak üzere!

Güneydoğu Anadolu'da terörden zarar gören alanlar TOKİ'nin çalışmalarıyla yenileniyor. Bu kapsamda Mardin Nusaybin'de inşası tamamlanmak üzere olan 5 bin 51 konutluk projeyle yerleşim alanı yeniden şehre kazandırılıyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Mardin Nusaybin, kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırıları sonucunda ağır hasar gören ve kullanılamayacak hale gelen binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamından yeniden yapılıyor.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Muş Malazgirt otogarı yenileniyor!

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.

Muş'taki kent merkezi yolları yenileniyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki yollarda genişletme ve yenileme çalışması başlattı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, eksikliklerin giderilmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Asya, "vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.

Nusaybin yenileniyor mu Haberi

Nusaybin yenileniyor mu

PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir değişim yaşanan Nusaybin ilçesinin tanıtım filmi hazırlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İlçenin 2 yıl önce düzenlenen müşterek operasyonlarla çukur kazıp, barikat kuran teröristlerden temizlenmesinin ardından ihyasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Yeniden imarı ve altyapının yenilenmesi için devlet eliyle başlatılan çalışmalara İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan belediye de büyük destek veriyor.

Huzurun tesis edildiği, terörün izlerinin sunulan hizmetlerle silindiği Nusaybin'de, vatandaşlar içme suyundan altyapıya, üstyapıdan temizliğe, kültür ve sanat etkinliklerinden toplumun her kesiminin yaşamına dokunacak sosyal projelere kadar daha önce görmedikleri belediye hizmetlerine kavuştu.


Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'ın talimatıyla hazırlanan film, belediyenin sosyal medya hesaplarının yanı sıra medya ve kamuoyu ile de paylaşıldı.

Tanıtım filminde, UNESCO Geçici Kabul Listesi'nde "İnanç Parkı...