22 / 05 / 2024

Nusreddin Yılmaz arsasını bağışladı

Nusreddin Yılmaz arsasını bağışladı

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi kuruldu!

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Yılmaz tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Emlak Konut'un Bakırköy Şenlik arsasının imar planı askıya çıktı!

Emlak Konut'un Bakırköy Şenlik Mahallesi'ndeki 40 bin 722 bin metrekare büyüklüğündeki arsasının imar planı askıya çıkarıldı...

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Nusreddin Yılmaz arsasını bağışladı Haberi

Nusreddin Yılmaz arsasını bağışladı

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Tamer Büyükkantarcıoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Gelibolu turuna çıkan 75 şehit ve gazi çocuğuyla birlikte 82 yaşındaki iş adamı Yılmaz'ı ziyaret etti.


Nusreddin Yılmaz'a bağışları nedeniyle teşekkür ederek plaket ve altın madalya sunan Büyükkantarcıoğlu, Yılmaz'ın bir süre önce bu bağışı yapmak istediğini kendilerine ilettiğini anlatarak, "Çok değerli, çok kıymetli bir arazi. Maddi değerinin yanı sıra manevi değeri de çok yüksek. Çünkü, Gelibolu Yarımadası'nda tarihi alana çok yakın bir alanda bulunuyor. Dolayısıyla çok mutlu olduk" dedi.


İş adamı Nusreddin Yılmaz ise vakıftan yardım alan çocukların babalarının bu vatan için canını severek feda ettiğini, kendisinin de insanlık namına böyle bir davranışta bulunduğunu ifade etti.


"Çok mutluyum. Bana bu mutlu düşünceyi, yapıyı verdiği için Allah'a müteşekkirim" diyen Yılmaz, "Bu çocukların babaları...