17 / 05 / 2024

Nusret Miami evi

Nusret Miami evi

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Shakira, Miami’deki rezidansını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Miami'de bulunan modern rezidasını satışa çıkardı. Yıldız, evi için 11 milyon 648 bin dolar istiyor.

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Nusret'in merak edilen evi!

Tuzlama hareketiyle ünü tüm dünyaya yayılan Nusret, 1 oda 1 salon dairesi için aylık 90 bin TL ödüyor

Nusret, Miami'de 70 bin TL'ye suit kiraladı!

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın Miami'deki yeni evi!

Acun Ilıcalı Miami'nın jet sosyetesine katılıyor. Malikane Miami'nin zenginlerinin ve jet sosyetesinin oturduğu Palm Island bölgesinde yer alıyor.

Tolgahan Sayışman Miami’deki evi için eşya bakıyor!

Sevgilisi Almeda Abazi’nin ailesini ziyaret etmesini fırsat bilen oyuncu Tolgahan Sayışman, Miami’deki evi için harıl harıl eşya bakıyor.

Pharrell Williams'ın Miami'deki evi 10.9 milyon dolara satışta!

Dünyaca ünlü şarkıcı Pharrell Williams'ın evi görenleri hayran bırakıyor. Dubleks dairesi tam beş yatak odasına sahip. 42 yaşındaki şarkıcı Miami manzaralı havuzlu dairesi için 10.9 milyon dolar istiyor.

Sibel Can'ın Miami'deki evi ihtişamıyla dikkat çekti!

Sibel Can'ın çok merak edilen Miami'deki evi, ilk kez ortaya çıktı. Ünlü sanatçının okyanus manzaralı evindeki ihtişam da yine dikkat çekti.

Nusret Miami evi Haberi

Nusret Miami evi

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret, Narcos'un tanıtımından sonra, ünlü rapçi Diddy ile aynı videoda da oynadı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dubai'nin ardından Amerika'ya açılan Nusret'in son durağı Miami oldu.

Miami'ye giden işletmeci 4 Kasım'da yeni restoranını açtı.  Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Gökçe'nin, 36. katta bulunan ve 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 suit otel dairesi okyanus manzaralı.  Geceliği 2 bin 250 TL olan rezidans tarzındaki yuvasını Gökçe, 1 ay konaklama için 70 bin TL ödedi.