30 / 04 / 2024

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.



Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. NTV'de yer alan habere göre; Lionel Messi, şimdi evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi. Messi, Porsche Design Tower’daki lüks konutunu 7,9 milyon dolara satışa çıkardı.

Messi, lüks konutunu 2019 yılında 5 milyon dolar bedelle satın almıştı. Paris Saint-German oyuncusu, Nisan 2021'de de yine bu konutunun yakınında bir başka lüks evi 7,3 milyon dolara aldı.

Lionel Messi Miami deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

51 katlı rezidansta bulunan ev, boydan boya pencereleriyle geniş bir okyanus manzarasına sahip. 34 yaşındaki futbolcunun satışa sunduğu lüks konutta 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor.

300 metrekare büyüklüğe sahip iki katlı konutun bir başka özelliği, binada iki araçlık asansöre yer verilmesi. Yani, bu evi satın alan kişi, arabasını da binanın üstündeki kendine ait garaja çıkarabiliyor.

Akıllı ev sisteminin bulunduğu lüks konutta havuz, spor odası, sinema salonu gibi alanlar da mevcut. Sanal oyun odası, kuaför ve özel restoran da 51 kat yükseklikteki gökdelenin sahip olduğu özelliklerden.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!


Geri Dön