25 / 07 / 2024

Nusret Turhan panora gyo

Nusret Turhan panora gyo

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Nusret Turhan, Panora GYO İcracı Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor.

Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı.

Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Nusret, Manhattan'da restoran açıyor!

Nusret’in Manhattan’a bir restoran açacağı konuşuluyor... Midtown’a açılması planlanan restoranın yeri de belli aslında... 53’üncü Cadde...

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Panora GYO dolar ve euro kurunu sabitledi!

Panora GYO döviz kurlarında meydana gelen yukarı yönlü hareketliliğin kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla; Sözleşme ve tavan kur uygulama koşullarını yerine getiren kiracılarının dolar dolar ve euro kurunu sabitledi.

Panora AVM gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora AVM gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Panora AVM yılbaşında açık mı?

Panora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Panora AVM yılbaşında açık mı? Panora AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Panora AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada ile Panora AVM kiralarını TL'ye çevirdi!

Armada ile Panora Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldı.

Panora GYO'dan kira kuru açıklaması!

Panora GYO son dönemde döviz kurlarında meydana gelen yukarı yönlü hareketliliğin kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla; sözleşme ve tavan kur uygulama koşullarını yerine getiren kiracılarına farklı bir uygulama yapacak!

Panora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Panora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Panora AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Panora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Nusret Turhan panora gyo Haberi

Nusret Turhan panora gyo

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni yönetim kurulu üyesi atanması kararı hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanununun 363. Maddesi gereği Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi, tescil işlemlerine ilişkin süreç başlatıldı.

Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Sinan Aydın AYGÜN'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanununun 363. Maddesi gereği Sayın Nusret TURHAN'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiş olup, tescil işlemlerine ilişkin süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna...