04 / 05 / 2024

nuvo dragos inşaatı

nuvo dragos inşaatı

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşaatına başlanan Nuvo Dragos'un son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 36 ay için sıfır faiz fırsatı!

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos projesindeki stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor...

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Nuvo Dragos'ta taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyin!

Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor. Sınırlı süre için geçerli kampanyaya göre projede peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz imkanı!

Maltepe'de inşa edilen ve Özderici GYO imzasını taşıyan Nuvo Dragos projesinden daire almak isteyenlere 0,98 faiz imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

nuvo dragos inşaatı Haberi

nuvo dragos inşaatı
Nuvo Dragos'un havadan videosunu izlemek için...