29 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos projesindeki stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor...



Risksiz yaşamın kapılarını aralayan Nuvo Dragos projesi Maltepe Dragos’ta yer alıyor. Nuvo Dragos, konut arayışında olanlara kaçırılmaz bir kampanya sunuyor. 

Nuvo Dragos projesinde hemen teslim avantajı sunuluyor. Projede stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı imkanı sunuluyor ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanıyor.

Nuvo Dragos, projesi tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor. Projede basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve yemyeşil yürüyüş yolları yer alıyor. 


Web: http://www.nuvodragos.com/


Geri Dön