29 / 04 / 2024

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

DAP Yapı'nın İstMarina projesinin sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyası başladı.Kampanyaya göre, peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.



DAP Yapı, İstMarina projesi için bahar aylarına özel kampanya başlattı. Projenin sınırlı sayıda sınırlı sayıda kalan daireleri için düzenlenen kampanyada, faizin tamamı  DAP Yapı tarafından ödeniyor.İstMarina'da peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.


'Faiz bizden'

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstmarina'ya gösterilen yoğun ilgiye karşılık hazırladıkları kampanyada faizi kendileri ödeyerek müşterilere teşekkür etmek istediklerini belirtti. İstmarina'nın konumu itibariyle çok değerli bir alanda yer aldığını söyleyen Yılmaz, "Kartal-Maltepe hattında edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz" diye konuştu.


Fiyatlar katlanacak

Yılmaz ayrıca, "Projedeki marina alanı devreye girdiğinde fiyatların katlanacağına şahit olacağız." dedi.


Her ihtiyaca göre daire

Toplamda 1463 üniteden meydana gelen İstmarina'da 1+0'dan 5+1'e kadar konut tipleri mevcut.Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstmarina, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi" olarak nitelendiriliyor.


Posta


Geri Dön